Ing. Petr Dočkal  (1966)
prezidentDočkal

Šermu se věnuje od roku 1986. Pedagog ZUŠ Louny. Od roku 1990 profesní šermíř ve skupině „Equites„. Od roku 1997 majitel umělecké a produkční agentury „Armiger„. Vystoupení v SRN, Polsko, Rakousko, Itálie, Nizozemsko, Dánko, Slovinsko, Belgie a ČR. V roce 1993 vystupoval v 3 měsíčním turné v Japonsku.
Účast na natáčeních: Je těžké býti bohem, Merlin, Emperor, Mušketýři,The Brothers Grimm, a nevím co ještě
Účast v divadle: Othello Vinohradské divadlo výuka herců a tvorba choreografií: The Brothers Grimm, Jihočeské divadlo – Tři mušketýři
Produkce historických akcí po celé republice: Loketské slavnosti, Žatecká Dočesná, Hornické slavnosti v Sokolově aj. cca 100 akcí ročně.

Karel Basák (1951)Basák
víceprezident

– umělecký vedoucí / art director
– zakládající člen šermířské skupiny DOMINIK
– pedagog katedry tělesné výchovy na AMU Praha
a Pražské konzervatoři
– podílel se na tvorbě 400 inscenací u nás i v zahraničí jako choreograf šermu a akčních scén / maitre d´ armes
– choreograf, který dokáže s mimořádným citem vyhrotit
a podpořit dramatické bojové a šermířské situace, především v historických hrách
– jeho uměleckým krédem je napětí a vášeň nejen na jevišti, ale i v životě

Miroslav Fantyš (1950)Fantyš
tajemník

Šermem se zabývá třicet jedna let, z toho šest let sportovním a dvacet sedm let scénickým (historickým) šermem. Je žákem dr. Plcha v oddíle TJ Umělecké školy.
Od roku 1976 členem skupiny scénického šermu REGIUS, jejímž je také spoluzakladatelem. Spolupráce a účast na natáčení mnoha zahraničních i Českých filmů a výuce zahraničních herců. Zároveň je choreografem šermířských a akčních scén při natáčení úspěšných českých pohádek (Princezna ze mlejna II, Z pekla štěstí I a II).

Mgr. Luděk Malý (1971)Malý
pokladník

Je hercem improvizátorem – od roku 1987 člen Laurychova divadla,
v roce 2011 spoluzakladatel divadla Improvizace.cz.
Šermem se zabývá od roku 1992, kdy byl přijat do skupiny scénického šermu
REGIUS.
V letech 2003-2005 hostoval ve skupině scénického šermu Burdýři.
Členem 1. asociace divadelních a filmových šermířů je od jejího vzniku.

Jiří Kodera „Wasar“ (1975)
zapisovatel

Člen 1. Asociace od roku 2019.

Jiří Kadeřábek (1956)Kadeřábek

Historickým a scénickým šermem se zabývá od r. 1980. Začátky prožil s dosud
aktivní skupinou Burdýři, od r. 1987 působil ve skupině Romantik, jedné z prvních v republice, založené v šedesátých letech. V r. 1996 odchází s pěti kolegy a dále
pracují jako GOBARO. Za dobu svého působení byl tvůrcem a spolutvůrcem mnoha šermířských představení, předváděných nejen na českých hradech a zámcích a kulturních akcích v republice, ale téměř po celé Evropě. Zahraniční turné
a působení v evropských zábavných parcích patří k cenným zkušenostem, léta shromažďovaným. K aktivitám patří i spolupráce s českými a předními pražskými divadly při realizaci dobových her, a to nejen ve formě účinkování, ale i tvorbou choreografie soubojů a akčních scén a výcviku herců. Dvanáct let působil
v pražském divadle ABC. Zúčastnil se mnoha natáčení, a to jak televizních pohádek a filmů i zábavných pořadů, tak mnoha filmů domácí i zahraniční produkce. Vítěz mezinárodní festivalu „Gala Internazionale“ v Itálii a Mistr světa ve Stage fencing ze San Marina.